Over Loura Pleij

Kwaliteit en resultaat

Na het behalen van mijn NLP mastergraad in 2003 heb ik Pleij Coaching & Training opgericht. Om cliënten steeds meer te bieden ontwikkel ik me voortdurend.

Het belangrijkste is dat cliënten hun doelen bereiken, zelf goed verder kunnen en volop profijt hebben van interventies. Zowel de interactie, de proceskeuze als de positieve effecten geven veel voldoening.

Afwisselend begeef ik me op drie lagen: boven het oppervlak, net daaronder en in de diepte. Ik ben in staat om meerdere beproefde methodieken te integreren, hecht waarde aan kwaliteit en resultaat, gebruik mijn inzicht en expertise, ben een betrokken en goed waarnemer en houd rekening met het unieke van iedere cliënt, doel en context.

Wil je je ook laten inspireren? En positieve reacties? Samen komen we verder.
Bel 06 4252 3793 of mail pleij@pleijcoaching.nl