Ervaring

Rugzak met ervaring

Loura Pleij is senior coach met 20 jaar ervaring en stemt bij 1 op 1 trajecten af op iedere unieke combinatie van doel, persoonlijke eigenschappen en context en maakt altijd een zorgvuldige keuze uit talrijke beproefde methodieken.

In de natuur weet Loura je op een verrassende en verhelderende manier letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Loura haalt treffende natuur- en omgevingsmetaforen naar boven waarmee je tot een uitbreiding van inzichten komt. Uiteraard koppelt ze dit zó aan haar vaardigheden als coach en trainer dat het je helpt beter te functioneren, je succesvoller wordt en je je doelen bereikt. Loura heeft zich steeds verder gespecialiseerd in het coachen en reflecteren in de natuur.

Cliënten werken bijvoorbeeld als projectleider, manager, directeur, accountant, advocaat, therapeut, assistent, werkvoorbereider of als beleids-, commercieel-, service- medewerker in uiteenlopende branches zoals de bouw, advocatuur, accountancy, metaal, industrie, automobiel, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, distributie …….. 

Wil je op ieder pad de beste bagage bij je hebben?

Bel Loura 06 4252 3793 of mail pleij@pleijcoaching.nl